Gratis offerte

Geen voorrijkosten

24/7 spoedservice

Ontstoppen Houten Logo

Ontstoppen

WC verstopt Houten

Wij verhelpen jouw wc verstopping

HOUTEN

WC verstopt Houten?

WC verstopt Houten? De wc ontstoppen is een klus waar niemand graag mee bezig is. Maar helaas overkomt het iedereen wel is. Naast het feit dat het een vervelende klus is, kan het ook nog voor behoorlijke stankoverlast zorgen. Niet bepaald prettig dus!

Een klusje waar je liever niet mee bezig bent: de wc ontstoppen. Het is een vervelende klus waar nare geuren bij vrijkomen. Dit maakt het werken soms ondragelijk. Je wilt dit snel opgelost hebben en daarom hebben wij een aantal tips zodat jij zelf je wc kunt ontstoppen

Als je dit liever overlaat aan iemand anders, dan kun je ons bereiken op 030 308 03 15 om jouw situatie te bespreken.

24/7 bereikbaar

Je kan ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken voor hulp.

Ervaren & gecertificeerde loodgieters

Onze loodgieters zijn zeer ervaren en gecertificeerd.

Geen voorrijkosten

Lokale loodgieters, geen voorrijkosten.

Komt goed garantie

Ben je niet tevreden? Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Voorbereiding

WC ontstoppen: de voorzorgsmaatregelen

Voor je begint met het ontstoppen van je toilet kun je het beste de vloer beschermen tegen het vieze water en eventuele beschadigingen. Daarom kun je het beste de vloer bedekken met een oud laken, handdoeken, een stukje zeil of wat karton.

Ontstoppen Houten Logo
Loodgieter ontstoppen Houten afvoer

Oorzaak

Oorzaak wc verstopping vaststellen

Het is belangrijk dat je de oorzaak van de verstopping weet. Alleen dan kun je vooraf bepalen wat de juiste oplossing is voor het ontstoppen van het toilet.

Vaak zien we dat kleine kinderen experimenteren met speelgoed, dit speelgoed past vaak niet door de leiding. Je kunt het dan ook beter terug halen. Andere verstoppingen kun je misschien doorspoelen, het is dan nodig om de spoeling te forceren. Dit kun je bijvoorbeeld doen bij flexibele voorwerpen, zand, vet of papier.

Wil  je hulp bij het ontstoppen van het toilet? Bel dan vandaag nog met 030 308 03 15.

Zichtbaar

Zichtbare wc verstopping verwijderen

Sommige voorwerpen zijn te lang of te zwaar om door te spoelen. Deze komen vaak niet voorbij de kronkel die in het toilet zit. 

Trek een paar rubberen handschoenen aan voor het verwijderen van het voorwerp. Met de handschoenen houd je je handen droog en schoon. Gooi het voorwerp niet opnieuw in het toilet, maar gooi het in de daar voor bestemde containers.

Zit het voorwerp vast of blijft de verstopping aanhouden? Dan helpen wij je graag met het ontstoppen van je wc, bel ons via 030 308 03 15.

Ontstoppen afvoer Houten
Ontstoppingsdienst Houten

Afwasmiddel

WC verstopping verhelpen met afwasmiddel en warm water

Je kunt wasmiddel gebruiken om het toilet schoon te spoelen dit is vooral effectief wanneer je wc verstopt is door zand, vet, olie of andere kleverige substanties.

Als je wasmiddel in het toilet hebt gegooid kun je vanaf een meter hoogte, voor de druk achter het water, een emmer warm water leeggooien. Herhaal deze stap tot het toilet goed doorspoelt.

Let op! Zorg ervoor dat je er geen kokend water in gooit, dit kan namelijk het porselein van het toilet afbreken.

Heb je dit meerdere malen geprobeerd? Maar kom je er niet uit? Wij helpen je graag! Bel030 308 03 15.

WC ontstopper

De ouderwetse wc ontstopper

De wc ontstopper is een vertrouwde ouderwetse manier om je wc te ontstoppen. Wat veel mensen niet weten is dat je de ontstopper warm kunt maken in een bak met heet water, zo sluit de ontstopper beter af op de toilet hals.

Zorg ervoor dat je niet te hard drukt, je drukt dan veel lucht de leiding in waardoor de verstopping erger kan worden. Het gaat om de trekkende beweging. Trek zo hard mogelijk en herhaal de stap tot de verstopping weer zichtbaar is.

Ontstoppen Houten Leiding
WC verstopt Houten

Verstoppingsveer

Pas op met een wc ontstoppingsveer

De ontstoppingsveer is zeer effectief. Het grote nadeel wanneer je deze wilt gebruiken bij een verstopping in het toilet is dat je het porselein van je wc of de binnenkant van je leiding kunt beschadigen. Wees dus voorzichtig met het gebruik van de ontstoppingsveer!

Wij kunnen je helpen met professionele apparatuur wanneer je er zelf niet uit komt. Bel daarom vandaag nog naar 030 308 03 15.

niet gelukt

Is de wc verstopping er nog steeds?

Heb je na al deze oplossingen nog altijd je toilet verstopt? Erg vervelend! Dan is het goed mogelijk dat de oorzaak ergens anders ligt en behoorlijk hardnekkig is. Wij kunnen de meest complexe situaties voor je oplossen.

Wij vinden de oorzaak snel met onze meetapparatuur en lossen het op met onze krachtige ontstoppers en onze speciale gereedschappen.

Maak daarom zo snel mogelijk een afspraak met Ontstoppen Houten. Wij lossen de verstopping snel en goed op! Bel  030 308 03 15 voor meer informatie.

Graven riool Houten

Starttarief

98

  • eerste halfuur
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Na starttarief

30

  • per kwartier
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Garantie

3 maanden

Binnen 3 maanden opnieuw verstopt? Dan komen wij het gratis verhelpen.

Service

Onze dienstverlening

ontstoppen-wc-houten

WC verstopt

WC verstopt Houten

Je wilt natuurlijk zo snel mogelijk van je wc verstopping af. We begrijpen best dat je dit niet zelf wilt oplossen. Daarom kun je ons 24/7 bereiken.

loodgieter-houten-ontstopping

Afvoer verstopt

Laat vandaag nog je verstopte afvoer door ons ontstoppen. Bel Ontstoppen Houten.

loodgieter-in-houten-leidingen

Riool inspectie

Riool inspectie Houten

Wil jij een verstopping te slim af zijn? Laat je riool dan door ons inspecteren. Zo kun je problemen in de toekomst voorkomen!

loodgieter-houten-verstopping

Riool verstopt

Wanneer je riool verstopt zit wil je dit zo snel mogelijk opgelost hebben. Ontstoppen Houten kan vaak dezelfde dag nog bij je langs komen!

Loodgieter Houten Sanitair

Badkamer

Doucheputje verstopt

Woon jij in Houten of omstreken? En is je doucheputje verstopt? Bel dan een ervaren loodgieter om de verstopping op te lossen.

AFSPRAAK

GRATIS OFFERTE EN
DIRECT AFSPRAAK PLANNEN

24/7 SPOEDSERVICE

M

ONMIDDELLIJK EEN OFFERTE

030 308 03 15

De beller is sneller

24/7 spoedservice

Altijd en overal in Houten

Komt goed garantie

Niet tevreden, geld terug

l

Gratis offerte

Onmiddellijk een offerte

Houten